A barátaim nagy meglepetésére

Amikor én elkezdtem használni az apple termékeket még fogalmam nem volt, hogy az egyik legnagyobb szerelem lesz ez számomra, ami az elektronikus kütyük terén érheti az embert. Persze ezek a termékek is odafigyelést igényelnek, hiszen tudom, hogy nem igazán bírják a nagy meleget és a nagy hideget sem, nekem ezek mégsem jelentenek problémát, az azonban annál inkább, hogy egyszer sem lehet őket leejteni, hogy ha az ember nem akar hibásodást és szervizbe járkálást.

Számomra azonban egy ideje mindennél nagyobb fejtörést okoz, hogy már szívesen lecserélném a mac gépemet, de sajnos nem igazán tudom, hogy a régi laptopommal mit kezdjek. Nyilván ahhoz még nagy az értéke, hogy csak úgy betegyem a fiókba, hogy egyszer majd talán még elő fogom venni, viszont sem időm, sem pedig energiám nem igazán van arra, hogy én a piacon új gazdát keressek számára a magánemberek között.

Keresgélni kezdtem tehát, hogy milyen használt cikk kereskedés tudna számomra megoldást nyújtani, de őszintén szólva nem csak hogy nem voltak szimpatikusak egyiknél sem, hanem árban is hihetetlen előnytelen ajánlatokat adtak, így kezdtem csüggedni és elvetni annak a lehetőségét, hogy egy ilyen kereskedés segít majd nekem új gazdát keresni a régi laptopom számára.

A barátaim azonban éppen a legjobbkor érkeztek a legjobb tanáccsal, ugyanis a figyelmembe ajánlották a használt alma cikkekkel foglalkozó almabazar.hu csapatát, akiket felkeresve nem is értem, hogy hogyan nem bukkantam rájuk keresgélés közben, hiszen iszonyatosan korrekt és jó áron végeznek szolgáltatást a piacon. Ha kell fel is újítják a készülékeket, és úgy keresnek nekik új gazdát, iszonyatosan korrekt áron. Így azóta mára a mac gépem az új gazdájával dolgozik együtt, én pedig boldog vagyok, hogy nem csak haszontalanul hever a fiókban.