A legnagyobb segítség a kezdetekkor

Amikor úgy döntöttem, hogy fordítok egyet az életem kerekén és saját kezembe veszem a sorsom irányítását azzal, hogy kilépek az akkori munkahelyemről és saját vállalkozást kezdek indítani még koránt sem gondoltam hogy ennyire nehéz dolgom lesz. Persze az ember mindig a lehető legjobban szeretne dolgokat megoldani a saját életében és fogalma sincs, hogy mennyi nehézség fogja útját állni, bátran veti bele magát  a feladatok és teendők legnagyobb tengerébe. Én sem voltam másképp, viszont előre gondolkodva már a kezdeti időszakban eldöntöttem hogy segítőket fogadok magam mellé. Szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező embereket és külső tanácsadókat akik kellő tudással és tapasztalattal tudják támogatni a munkámat, legyen szó a jogszabályok tengeréről vagy szakmai kérdésekről, esetleg a jövő tervezéséről.

Éppen ezért vettem fel már a tervezés időszakában a kapcsolatot a kogwheel csapatával és igénybe is vettem az assessment center szolgáltatásukat, amivel bizony hihetetlen gyorsan és hatékonyan fel tudtam építeni azt a kis csapatot, akik azóta is tökéletesen és megfelelően támogatják nem csak a mindennapi munkámat, hanem a jövő tervezését és alakítását, a rövid és hosszútávú projekteket egyaránt. Hihetetlen mennyire hatékony és tökéletes lett a válogatás az egyes pozíciókat illetően, és azt is meg kell említeni, hogy bizony ennek a kis csapatnak a szolgáltatásával nem kellett tartanom attól, hogy az idő előrehaladtával az emberek máshová vágynának vagy a fizetés vagy a pozíciók tekintetében. Mindenkivel sikerült megfelelő karrier terveket kialakítani és bizony azóta is szépen menetel mindenki a saját útján a tervei alapján.

Mindenkinek azt javaslom, hogy ha saját vállalkozásba kezd mindenképpen fogadjon fel a szakmai dolgok tekintetében egy megbízható és szakmailag is tökéletes csapatot, akik ahogyan a kogwheel is nekem, megfelelően segít kialakítani az erős és stabil alapokat. Nincs nagyobb segítség és támogatás ami egy kezdő vállalkozót segítene a tökéletes cél felé. Ha valaki szervezetfejlesztés vagy csapat kialakítás feladataira keres segítséget csak és kizárólag a Kogwheel csapatát ajánlom.