Életem legjobb ajándéka

Az emberek különbözők, ezt tudjuk jól. Azt is tudjuk, hogy minden embernek más a szeretet nyelve. Én nem igazán vagyok az a fajta, aki az ajándékoknak egyáltalán örülni tud és adni sem igen szeretek. Pontosabban ez így nem igaz, hiszen ha jó ajándék ötletet tudok kitalálni és biztos tudok lenni benne, hogy az ünnepelt örülni fog a meglepetésnek és persze használni is fogja majd tudni az ajándékdoboz tartalmát, akkor nem találna senki nálam boldogabb embert. Nagyon nehéz azonban manapság már kitalálni ilyen ajándékot, és ez nekem nagyon nagy terhet szokott jelenteni minden karácsony és minden szülinap során, amikor a családtagjaim számára ajándék ötletet kell kitalálnom. Persze azért mindent meg szoktam tenni a tökéletes meglepetés érdekében, néha még sikerrel is járok.

Életem legjobb ajándékát azt gondolom, hogy a nagymamám számára találtam meg, most karácsonykor, hiszen a nagyi imádja a festményeket, de nem igazán illik már az új lakásába sehova sem. Én azonban azt találtam ki, hogy a vászonkép tökéletes megoldást jelentene erre a stílusbéli problémára. Kaptam is egy tökéletes ajánlást, hiszen a szalaibalazs.hu oldalon valóban számtalan szebbnél szebb vászonkép várja az oda látogatókat, engem pedig meg is ragadott egy gyönyörű Balaton vászonkép. A nagymamám kedvenc helye volt a Balaton, gyerekként sokszor volt benne része és emlékszem, hogy minket is sokat vitt oda nyaranta. Biztos voltam benne, hogy tökéletes örömet okozna számára egy ilyen vászonkép.

Meg is rendeltem, és azt kell mondjam, hogy sokkal gyönyörűbb képet kaptam a rendelésem után mint amit valaha gondoltam volna. A színek, a tónusok, egészen egyszerűen gyönyörűek voltak a képen. Biztos voltam benne, hogy a nagyi nagyon örülni fog, hogy ha kibontja az ajándékát. Nem volt ebben sem hiány. Azóta is ott. lóg az új lakása falán, és minden kávézás alkalmával megcsodáljuk a szépségét. Biztos vagyok benne, hogy ez volt életem legjobb ajándéka.