A legnagyobb segítség a nehéz döntésben

Amikor nem olyan régen úgy döntöttem, hogy kipróbálom a budapesti életet és bizony munkát keresek a fővárosban, fel is költözök és egy teljesen új életbe kezdek bele, még fogalmam sem volt, hogy nem a munkakeresés lesz a legnagyobb nehézség a tervem elérésében. Viszonylag gyorsan és viszonylag egyszerűen találtam ugyanis állást, az egyik ismerős ajánlásával egy bankban helyezkedtem el, nem is rossz helyen.

Persze azonnali kezdést kértek tőlem, amit jeleztem hogy csak akkor tudok megtenni, ha találok a magam számára egy tökéletes lakást albérlet formájában. Persze fogalmam sem volt, hogy hol lehet tökéletes albérlet budapest környékén, vagy egyszerűen merre keressem, hol lehet jó lakásokat találni, ha egy mód van rá, akkor nem horror árakon, ezért a hirdetések között kezdtem keresgélni. Koránt sem ment a dolog annyira egyszerűen és gyorsan mint reméltem, sőt, azt kell mondjam, hogy egyre inkább keseredtem el.

Hála a jó égnek aztán rápillantottam az egyik pesti ismerősömre facebbokon és azonnal fel is kerestem, hogy van-e valami ötlete, merre keressem a számomra tökéletes lakást. Persze azonnal az alberletbudapest.hu csapatát ajánlotta, hiszen már több ismerőse is küzdött hasonló nehézségekkel és hihetetlen profi segítséget kaptak ettől a csapattól. Fel is vettem velük a kapcsolatot és tökéletesen megnyugtató érzés volt, hogy a csapat a Professional Premium Property Zrt. képviseletében működik, és nagyon kedvesek is voltak már az első beszélgetés során is.

Nem sokkal később, pontosan egy hét múlva már meg is volt a lakás ahová költözhettem, a rá következő héten pedig már kezdtem is a munkát. Azóta is iszonyatosan élvezem a pesti létet és életet. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy valósítsa meg a terveit és álmait. Vágjon bele és ne foglalkozzon a kétkedő emberekkel. Mindig lesznek olyanok, akik megpróbálnak eltántorítani a célunktól, de ha elég bátorságunk és erőnk van bármit el tudunk érni.