Neked is szükséges lehet

Az ember sokszor a legfontosabb dolgokra nem fordít elég időt és energiát, vagy épp nem gondolkodik előre a megoldásukat tekintve, és ezért kerül sokszor szinte feloldhatatlan és nehéz helyzetbe. Gondoljunk csak bele például, hogy ma már rengeteg dolgot a telefonunk segítségével oldunk meg. Az email forgalom nagy része, a netes rendelések, a telefonok, a jegyzetek és képek szinte minden esetben nálam is a telefonom segítségével bonyolódnak, és persze arról nem is beszélve, hogy a munkámban felbecsülhetetlen szerepet játszik a telefonom. Nem voltam sosem az a típus, aki ne figyelt volna oda a készülékére, ne vette volna meg a legjobb vagy leghatékonyabb tokot, esetleg olyan helyzetben vagy úgy használta volna a készüléket, ahogy nem ildomos vagy veszélyes, ezért nem is gondoltam, hogy bármikor sérülne a készülék, vagy szükségem lenne samsung szervíz segítségére.

Teljesen őszintén megvallva, fogalmam sem volt, hogy ha nehéz helyzetbe kerülnék hol találok tökéletes telefon szervíz segítséget, vagy hova, melyik csapathoz forduljak, hogy gyors és biztonságos telefon szerelés legyen a történet vége, ne pedig egy olyan horror történet, amit már sok ismerősömtől végig hallgattam sajnos. Nem gondoltam rá, hogy békeidőben jobb egy tökéletes segítséget keresni, mint akkor, amikor az embernek iszonyat gyorsan kell a segítség és nincs idő kutakodni a legjobb csapat után.

Persze nekem szerencsém volt, mert amikor nemrég betört a kijelző, de két nap múlva egy konferenciára mindenképpen kellett a telefonom, akkor tökéletes segítséget kaptam az egyik barátomtól, aki az androidszerviz.hu csapatával tökéletes ajánlást adott számomra, de hogy ha ez nem történt volna meg, nagyon nehéz helyzetbe kerültem volna. Éppen ezért azt javaslom, ennek a kis csapatnak a nevét mindenki jegyezze meg akinek szüksége lehet a közeljövőben egy tökéletes és biztonságos szolgáltatást nyújtó telefon szervíz csapatra.